Land staging – Avagy, többszörözd meg területed értékét!

A földterületek értékesítése során a hatékony és vonzó helyszíni bemutatás kulcsfontosságú a potenciális vevők megnyeréséhez. Az új trend, a “land staging”, – a lakberendezésben már jól ismert “home staging”- hez hasonlóan – a földterületek optikai tunningját jelenti. Egy olyan titkos fegyver mellyel földterületedet nem csupán vonzóbbá teheted, de kiemelheted értékeit, növelve ezzel az értékesítési esélyeket.

Mi az a land staging?

A land staging a sűrűn benőtt, bozótos, elburjánzott növényzettel fedett területek kitisztítása, mellyel a földterület értékét optimalizáljuk az értékesítés előtt. A cél az, hogy a potenciális vevők lássák a terület teljes potenciálját, miközben az értékét hangsúlyozzuk.

Miért jó ez nekem és miért most?

A land staging számos előnnyel jár, beleértve a gyorsabb értékesítést, a magasabb vételárat és a terület optimalizálását. A cikkünkben bemutatott módszerek nem csak a földterületek értékesítését könnyítik meg, hanem kiemelik a környezet és az adott terület vonzó tulajdonságait is.

Hogyan működik a land staging?

Egy terület kitisztításának többféleképpen is neki kezdhetünk:

  • kézi erővel (kisebb területek, kisebb bozót esetén lehet csak hatásos)
  • nagy munkagépekkel (nagy és viszonylag sík terep esetén, ahol a tarvágás a cél)
  • vagy a Bush Man – Bozóirtás Másképp önjáró robotjával minden más esetben

Az innovatív önjáró robot munkagép új dimenziót jelent a tereprendezésben

Egy terület kitisztítása kézi erővel hatalmas és időigényes munka. Nem beszélve arról, ha egy sűrű, szúrós növényzetről van szó, amihez az ember azt se tudja hogy álljon neki. És persze ezután még a kivágott növényzet eltűntetéséről is gondoskodni kell.
A nagy munkagépek pedig nem tudják az esetlegesen meghagyni kívánt kisebb fákat, bokrokat kikerülni.

Ha viszont egy nehezen megközelíthető, meredek területről van szó, ahol egy ligetes tájkép kialakítása a kívánt cél, fákkal, bokrokkal, akkor én és a robotom leszünk számodra a legjobb, leghatékonyabb megoldás. A Bush Man – Bozóirtás Másképp távirányítású önjáró robot munkagépével nem csak gyorsan és hatékonyan tud területeket megtisztítani, de a keletkezett zöldhulladék kezelését is megoldja, hiszen ezt a gép rögtön be is darálja, így mulcs marad végeredményként.

Egyedi példák és sikertörténetek

Az alábbiakban bemutatott “Előtte – Utána” képek alapján láthatod, hogy már sokaknak segítettünk, az ingatlanuk hasznosításában, értékének növelésében. Az általunk megvalósított land staging drámai módon növelte meg az ingatlanok értékét.

Ha munka közben is megnéznéd a gépet, kattints ide videókért.

A területértékesítés új korszaka tehát a land staging lesz

A cikk befejezésében összefoglaljuk, miért érdemes elgondolkodni a land staging alkalmazásán, és miért tekinthetjük ezt az új koncepciót az ingatlanértékesítés egy új korszakának.

Ahogy az otthonok esetében a home staging egy hatékony módszer a vevők megragadására és az érték növelésére, a land stating ugyanezt kínálja a földterületek terén. A bozótirtás és a területrendezés révén az ingatlant egy új szintre emeljük, kiemelve azt a látványt és értéket, amely a területben rejtőzik.

1. Mert sokat számít az első benyomás

Ahogyan egy szépen berendezett otthon azonnal elvarázsolja a leendő vevőt, a bozótmentes, esetleg gyönyörű fás ligetekké varázsolt területek sokkal vonzóbbak már az első pillantásra is. Ellenben egy elhanyagolt területtől a vevők többnyire elállnak, hisz nem szívesen vállalják be az ismeretlen terület kitisztításának a feladatát, és vállalják be az ezzel járó kockázatokat.

2. Növekvő területi hasznosítás

A bozót kiirtása nemcsak esztétikai előnyökkel jár, hanem lehetőséget is teremt az ingatlan optimalizálására. Hiszen sok esetben a sűrű növényzettől nemcsak a terület határai, de a domborzati viszonyok sem látszanak. Egy tiszta terepen sokkal könnyebben elindul a vevő fantáziája, hogy mit is lehetne kihozni belőle.

3. Értéknövelés

A rendezett és gondozott terület amellett, hogy pozitív benyomást kelt, sok 10%-os értéknövekedést okoz, emiatt mindenképpen elengedhetetlen befektetés az értékesítés előtt.

Bush Man
https://bozotirtasmaskepp.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük